Tooted märksõnaga burrata juust (24)

Stracciatella di Burrata - Juustutootmine, mis põhineb rebitud pasta filata ja koorel

Stracciatella di Burrata - Juustutootmine, mis põhineb rebitud pasta filata ja koorel

Stracciatella on tüüpiline Puglia piimatootmine, mis koosneb pehmetest käsitsi tõmmatud juustunööridest ja koorest; seda spetsialiteeti saab kasutada värskelt tarbimiseks või kaasata salatitesse, pearoogadesse või gurmee pitsadesse, ilma et oleks vaja maitsestada, tänu oma äärmiselt piimasele maitsele.
Burrata ja Stracciata - juust

Burrata ja Stracciata - juust

Burrata ja stracciata
Burrata Pugliese

Burrata Pugliese

Burrata Pugliese on värske ja kreemjas juust, mis on tüüpiline Itaalia piimatootmise traditsioonile. Valmistatud kõrge kvaliteediga piimast, eristub burrata oma pehme ja võise südame poolest, mis on ümbritsetud õhukese mozzarella kihiga. See juust on ideaalne nautimiseks üksi või koos värskete tomatitega ja tilga oliiviõliga, rõhutades seeläbi selle delikaatset ja ainulaadset maitset. Burrata on suurepärane valik neile, kes otsivad autentset ja rafineeritud kulinaarset kogemust.
Lehmapiima Burrata - Burrata

Lehmapiima Burrata - Burrata

Puhas lehmapiima burrata AGRESSIIVNE HIND
Burrata di bufala - Värske Burrata, mis on valmistatud pulli piimast

Burrata di bufala - Värske Burrata, mis on valmistatud pulli piimast

Burrata, venitatud juust, toodetakse Puglias, eriti Andria linnas. See käsitsi valmistatud venitatud juust, mille sees on Stracciatella süda, on tänapäeval üks parimaid puglia eripärasid. Koostisosad: Piim, koor, sool, trühvel (3%) – või gorgonzola, rennet, ilma säilitusaineid. Tüübid ja formaadid SÄILIVUSAEG: 15 PÄEVA Kood: BURRATP.
Kojapärmitatud Pecorino

Kojapärmitatud Pecorino

Meie kõigi soov on kindlasti järgida tervislikku ja toitev toitumist. Tõepoolest, pole juhus, et meie loomuses on alati olemas soov avastada, leida ja tarbida ehtsaid toite, nagu need kunagi olid. Kuna meie ettevõte on rajatud traditsioonide järgimisele, ei saanud me juustuhuvilisi jätta ilma koobas küpsetatud Pecorino Val d'Orciast. Selle toote iseloomulik omadus peitub just küpsetamisprotsessis. See toimub loomulikult, tuhafüüsiliselt kaevatud koopas; ja just selles elupaigas, kogu küpsemise ajal, omandab juust unustamatud aroomid ja maitsed, "tõeliselt unustamatud". Koopas viibib see umbes 4 kuud, mille jooksul juustu hoitakse hoolikalt ja seda töödeldakse koorega taimeõliga, et säilitada selle maitse puhtus.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola on toorjuust, millel on valge heledat värvi ja mille rohelised triibud tulenevad hallituse moodustumise protsessist. Magusa versiooni puhul on see kreemjas ja pehme, omades erilist ja iseloomulikku maitset, mis on kergelt vürtsikas. Terava versiooni puhul on maitse tugevam ja intensiivsem, mille juust on rohkem hallitanud, tihe ja murenev. Toodetud pastöriseeritud piimast, mis pärineb algsetest piirkondadest, koos piimhappebakterite ja valitud hallitustega, loomulikult laktoosivaba. Saadaval klassikalistes formaatides.
Munanuudlid

Munanuudlid

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega, ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Neutraalne juustukook

Neutraalne juustukook

Neutraalne juustukook Kood: TRG076 Diameeter: 24 cm
Piimatootmise seadmed juustutehastele

Piimatootmise seadmed juustutehastele

1962. aastal asutatud Itaalia tööstus, mis on kohal Aversano piirkonnas ja on nüüd kolmandas põlvkonnas, oli esimene ettevõte, kes valmistas bufala piima töötlemiseks juustutehaseid, olles nüüd kohal Campanias ja ka väljaspool riigi piire. Valmistame veniva juustu masinaid - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, jogurt jne. Lisaks valmistame tellimuste ja kohandatud projekte, mida toetab kogenud inseneride ja spetsialiseeritud tehnikute meeskond. Meie masinad - pastörisaatorid, mitmeotstarbelised masinad, anumad, jogurtimasinad, burrata masinad, straccetti masinad, piima jahutid, vormimis masinad, niidimasinad jne. on kõik roostevabast terasest.
REBITSMISMASIN STRACCIATELLALE - MUDAL MPS01 - ITAALIA PATEND Nr. 102020000019009

REBITSMISMASIN STRACCIATELLALE - MUDAL MPS01 - ITAALIA PATEND Nr. 102020000019009

Masin on mõeldud venitatud pasta kiudude tootmiseks, mida kasutatakse stracciatella koostamiseks, burrate täidisena. Masin on täielikult valmistatud AISI 304 roostevabast terasest, millel on mõned osad spetsiaalsetest POLÜMEERIDEST, mis sobivad toiduga kokkupuutumiseks. Masin on PATENTEERITUD ja eristub turul olevatest sarnastest masinatest järgmiste omaduste poolest: kõrge kohevuse ja koore adhesiooniga kiud; piiratud koostisosade arv; kõrge usaldusväärsus ja tootmisvõimekus; kõrge ohutuse tase; lihtne puhastamine ja desinfitseerimine, et vähendada saastumise riski; vähenenud hooldus. VALIKULISED JA TARVIKUD - TOETUSSTRUKTUUR RATTAGA - DETEKTITAVAD RULLID - ÜLEMINE PLAAT KOLME KLAASIGA - TÖÖSTUS 4.0 KONFIGURATSIOON JA VARUSTUS
BURRATA MUSTA TRÜFFELIGA - VÄRSKE VENITATUD JUUST ITAALIA TRÜFFELIGA

BURRATA MUSTA TRÜFFELIGA - VÄRSKE VENITATUD JUUST ITAALIA TRÜFFELIGA

Rikas ja elegantne klassikalise burrata variant, mis vabastab tugeva trühvlimaitse, mis rikastab burrata maitsvat ja kreemjat täidist, andes sellele julge ja meeldiva maitse.
SUITSUTATUD BURRATA - LOODUSLIKULT SUITSUTATUD VÄRSKE JUUST

SUITSUTATUD BURRATA - LOODUSLIKULT SUITSUTATUD VÄRSKE JUUST

Käsitsi valmistatud filaatpastast väike pakend, mille sees on kreemjas mozzarella ja koore segu, loomulikult suitsutatud. Suitsutatud burrata on täiuslik areng Puglia burratast. Stracciatella magusus sulandub kokku loodusliku suitsu õrna ja meeldiva aroomiga, mis toimub ahjus puidust laastudega, luues ainulaadse maitse ja eristuva maitse. See eriline toode sobib ideaalselt pitsade või gurmee salatite täitmiseks, kuid seda saab ka kombineerida värske kala või suitsutatud maitsega toitude ning intensiivsete mooside ja marmelaadidega.
Burrata di Puglia

Burrata di Puglia

Burrata Pugliast.
Figliata - juust

Figliata - juust

Figliata
BURRATA - VÄRSKE TÕMMATUD JUUST

BURRATA - VÄRSKE TÕMMATUD JUUST

Burrata, Puglia traditsioonilise juustutootmise uhkus, koosneb käsitsi valmistatud mozzarella koorest, mis on täidetud pehme südamega, mis koosneb käsitsi rebitud mozzarella tükkidest ja koorest, luues seeläbi maitsva, magusa ja delikaatse kotikese. See toode sobib värskeks tarbimiseks, maitsestatuna ekstra neitsioliiviõliga või koos salati, kirsstomatite, leiva või delikaatsete roogadega, nagu näiteks suitsulõhe, või seda saab kasutada pitsade või gurmee esmaste roogade täitmiseks. Suurepärane ka koos hea veiniklaasiga.
Suitsutatud punutud juust

Suitsutatud punutud juust

Suitsutatud juustu punutis
Suitsutatud bufala mozzarella

Suitsutatud bufala mozzarella

Suitsutatud bufala mozzarella
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Liha tortellini mignon on Itaalia kulinaaria traditsiooni meistriteos, Emilia-Romagna gastronoomia kultuuri sümbol. Taigen rullitakse välja minimaalset paksust, andes neile väikestele ja elegantsetele tortellinidele ainulaadse kerguse ja õrnuse. Täidis on tasakaal liha, keeduhamstri, mortadella ja näpuotsatäie muskaatpähkliga. Iga koostisosa on valitud ja doseeritud, et tagada intensiivne ja maitsev lõpptulemus.
Munade Tagliatelle

Munade Tagliatelle

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Sardi raviolid

Sardi raviolid

Suured sardi raviolid on täidetud ricotta (pehme juust) ja sidruniga ning kehastavad Vahemere maitse lihtsust ja puhtust, pakkudes värsket ja rafineeritud kulinaarset kogemust. See raviolo esindab täiuslikku harmooniat ricotta magususe ja pehmuse ning sidruni värske tsitruselise maitse vahel, mis on suletud õrnasse pastataignasse.
BUFALA

BUFALA

Farina "00", vesi, Lievito Madre (looduslik pärm pehme nisu jahust, pulber, pärm, malti teravilja jahu), sool, päevalilleõli, oliiviõli, kirsstomatid, tomat, bufala mozzarella, ekstra neitsi oliiviõli.
Kreemijäätis

Kreemijäätis

Kreemijäätis Cod:VSC017
Mustad oliivid

Mustad oliivid

Mustad oliivid